4 juni 2024: Hét Nationaal Intranetsymposium Online Teams event

Datum
4/6/24
Tijd
16:30
Locatie

Online

Meld je direct aan voor het congres

Op 4 juni 2024 is het online intranetsymposium. Dit event is informeel en praktijkgericht. Je kunt kiezen uit maar liefst 15 sessies. 8 daarvan werden eerder aangeboden bij Congres Online Verbinding op 9 april. Deze sessies scoorden in de enquête goed tot zeer goed. Deelnemers waren bijvoorbeeld zeer enthousiast over de inspiratiesessie van Lesley van der Klaauw, beide sessies over adoptie en de presentatie over de 5 praktijkvoorbeelden van sociaal intranet.

Over De Walvis – Hét Nationaal Intranetsymposium Online

Hét Nationaal Intranetsymposium Online wordt georganiseerd door Communicatiebureau De Walvis. Sinds 2013 heeft dit bureau al 30 bijeenkomsten georganiseerd over intranet en de digitale werkplek.

Een voorbeeld is Hét Nationaal Intranetsymposium dat zo’n 120 deelnemers trok. De Walvis is onafhankelijk en niet gelieerd aan een softwareleverancier.

Op 4 juni 2024 is het online intranetsymposium. Dit event is informeel en praktijkgericht. Keuze uit maar liefst 15 sessies. Aan bod komen bijvoorbeeld AI, adoptie en content. Ook hoor je praktijkervaringen uit de overheid, zorg en bedrijfsleven.

Zes redenen om erbij te zijn

✅ Praktijkgericht en actueel
✅ Eerlijke verhalen
✅ Veel keuzemogelijkheden
✅ Laatste trends
✅ Compact programma
✅ Geen doorverkoop van persoonsgegevens

Aanmelden voor deze online bijeenkomst

Kosten: 210 euro per persoon.

Aantrekkelijke staffelkorting

Meld je je met meerdere deelnemers aan? Dan profiteer je van aantrekkelijke staffelkorting.
– 2 of 3 deelnemers betalen per persoon slechts 180 euro.
– Meer dan 3 deelnemers betalen per persoon slechts 130 euro.

Alle bedragen zijn ex. btw. Goed om te weten: de gegevens van je aanmelding worden niet doorgespeeld aan sponsors of andere partijen. Deze organisaties gaan je dus niet ongevraagd mailen of bellen.

Organisatie

Het symposium wordt georganiseerd door communicatiebureau De Walvis. Dit bureau organiseert events over intranet en de digitale werkplek en is volledig onafhankelijk.