the human cloud

2019

We groeien als kool

2018

We groeien als kool

Umbrella komt los te staan van Malengo en wordt een eigen BV. Umbrella & Embrace SBS BV wordt  nu ondergebracht onder een nieuwe holding: UME. Collega's van Umbrella, Malengo en Embrace gaan voor een weekend naar Porto. Met hele Umbrella, Malengo en Embrace gingen we Skûtsjesilen op Sneekermeer. Embrace staat weer in de Deloitte Tech Fast50 en krijgt een FD Gazellen Award

2017

2016

  • 13e plek in Deloitte Tech Fast50
  • 9e plek in FD Gazellen Awards
  • ISO Certificering
  • NEN Certificering

Samenwerking met Bulgarije

Samenwerking begonnen met Accedia in Bulgarije

We groeien als kool

Umbrella & Embrace gaan zo goed dat we besluiten ons hier alleen op te focussen. We stoppen definitief met maatwerk en onze CMS-en. We groeien als kool. Intranet Innovation Awards 2015. Livegang woonnetrijnmond.nl (grootste wrv regio van Nederland)

2015

2014

Prijzen

  • Embrace & Accolade winnen de Intranet Innovation Award
  • Qvision op de eerste plaats in de KWH webmonitor
  • Qvision op de tweede plaats in de ‘website van het jaar’ verkiezing in de categorie vastgoed (funda was eerste)

Reizen

Qvision maakt de Ardennen onveilig

2013

Groeien als kool

Malengo begint met bouwen aan de omnichannel dienstverlening software Umbrella. Er ontstaat een tweedeling binnen Malengo: een Umbrella-team en een Embrace-team. Deze teams zijn vervolgens weer onderverdeeld in meerdere teams: implementatie-, product- en salesteams.

2012

2010

Embrace SBS ontstaat

Erik Dokter & Frank Smit van adviesbureau Vetellus komen samen met Martijn Weesjes, en Embrace SBS BV ontstaat. In de (codename Squadro) klankbordgroep zat Pleuni Boelaars, zij is later in dienst gekomen bij Embrace.

Nieuw portaal voor Lefier

Aqtion maakt een nieuw webportaal voor woningcorporatie Lefier. Op 1 september 2009 komt Hermen Joostens in dienst bij Aqtion!

2009

Aqtion & Qvision verhuizen

Action verhuist naar Stationsweg in Groningen & Qvision verhuist naar Best.

2008

2001-2007

2000

Eerste werknemer voor Qvision

Tom Antonis komt bij Qvision werken en is daarmee de eerste werknemer!!

1997

Eerste woningcorporatie website

CWZ Zoetermeer is de eerste corporatie die een website wilde. Qvision is geen partner meer van NCCW.

1995

Vincis en Aqtion

Het was 1995 en wat in 2012 Malengo werd opereerde nog onder twee namen: Vincis en Aqtion ID. Vincis in Sneek en Aqtion in Groningen. Beide bezig met het inzetten van social media binnen organisaties (social intranet) en daarbuiten (e-participatie).

1993

Eerste woonzuil samen met NCCW

Qvision heeft een product catalogi voor o.a. Philips gemaakt. Via een artikel in de Philips koerier SWS als eerste corporatie voor Woonzuil. NCCW partner geworden voor woonzuilen.

1989

Qvision wordt opgericht

Qvision is ontstaan toen 2 medewerkers weg gingen bij Philips en technologie om beelden weer te geven op computers mee mochten nemen.