Ontmoet Embrace - The Human Cloud op Corporatieplein 2019

27/8/2019

Donderdag 26 september is de jaarlijkse vakbeurs voor Woningcorporaties: Corporatieplein. Dit jaar is het thema ‘Digitaliseren en Optimaliseren’. Umbrella, Qvision, Malengo en Embrace staan dit jaar voor het eerst als één team op de beurs. We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om van vier merken, namen, bedrijven en producten één te maken. We zijn enorm trots op al onze innovaties rond digitale dienstverlening en daarom willen we dit jaar vooral jullie kennis laten maken met de nieuwe productsuite van Embrace – The Human Cloud.

Embrace – The Human Cloud, de productsuite

Woningcorporaties die aan de slag willen met hun (digitale) dienstverlening zijn bij Embrace aan het juiste adres. Wij maken super simpele dienstverlening voor corporaties mogelijk. Voor zowel woningzoekenden, huurders als medewerkers is de software erg makkelijk in gebruik en het is ook nog eens snel geregeld!

Als Embrace – The Human Cloud raken we alle online facetten;

- Expertise op het gebied van woonruimtebemiddeling;
- Specialist op het gebied van digitale dienstverlening;
- En, koploper op het gebied van digitale werkplekken.

Kom kennismaken

Tijdens het Corporatieplein maak je in een korte demosessies kennis met onze slimme dienstverlening. Onze consultants staan klaar om verder te praten over tips & tricks. Oftewel kom vooral langs op stand 54 en 61 en laat je onderdompelen in al het nieuws dat Embrace – The Human Cloud te bieden heeft.

Meer weten over hoe je je dienstverlening kunt digitaliseren? Ga dan www.wijzijnumbrella.nl!